Art & Kulturë

Ekspozita e parë abstrakte me celular në Shqipëri

Vojsava Sula ka çelur ekspozitën “Vortex” në qendrën kulturore “Tirana ekspres”. Janë fotografi që kanë në qendër objekte, njerëz edhe peizazhe të ndryshme, të cilat, studentja e dizajnit i ka realizuar me celular.

Ekspozita “Vortex” vazhdon të qëndrojë hapur në qendrën kulturore “Tirana Ekspres”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).