Art & Kulturë

Te Amfiteatri i Tiranës më 23 bëhet “nami”

Me datë 23 Korrik tek Amfiteatri i Tiranës do të zhvillohet Koncerti i Orkestrës Verore nën dirigjimin e profesorit Bato Gashi.

Të rinj të qytetit kanë javë që punojnë për një super program që përmban vepra të Grieg, Dvorak, Strauss por dhe pjesë nga Game of Thrones, ëhite Stripes, Scorpions, Florence + the machine, etj. Dhe me të ftuar speciale Kejsi Tola.

Kështu që mos mungoni sepse do të bëhet nami.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).