Art & Kulturë

Eksperimenti “Eye Contact ” Tirana

Cfarë ndodh?
Ne do të ndajmë 1 minutë kontakt me syrin me një të huaj në zemër të qytetit tonë. Pjesëmarrja juaj në këtë ngjarje globale demonstron fuqinë e lidhjes njerëzore në publik. Ju do të përfaqësoni vendin tuaj në këtë ditë të pabesueshme dhe çfarë ndodh do të ndryshojë përjetësisht strukturën shoqërore të së tashmes dhe të së ardhmes.

Pse?
Shoqëria jonë globale është e etur për lidhje të vërtetë dhe kjo përvojë ju lejon të jeni ndryshimi që dëshironi të shihni në botë duke krijuar një platformë autentike, të dashur dhe të respektueshme për lidhjen njerëzore për të lulëzuar në publik. Kur ndihemi të lidhur me njëri-tjetrin, ndihemi më paqësorë, më të hapur dhe më pak të vetëm. Ndarja e një minutë të kontaktit me sy i mundëson të gjitha këto të rrjedhin pa nevojën e madje edhe të folurit në të njëjtën gjuhë.

Hashtag?
Nëse publikoni ndonjë foto ose përditësime të lidhura në internet, është e rëndësishme që të bashkoheni me valën globale duke shtuar hashtagun tuaj. #peopleofalbania #Eyecontact, #tirana

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).