Art & Kulturë

ÇIFTI I ÇUDITSHEM

“Çifti i çuditshëm” ju pret të enjten, të premten, të shtunë e të dielë, datë 2,3,4,5 Nëntor, ora 19:00, në skenën e Teatrit Kombëtar. Ejani në teatër, Sesili, Guendolina, Feliksi, Oscar, Vini, Roji e Meri, ju presin për të rrëfyer jetët e tyre dhe vallë a duhet të ndërtohen marrëdhëniet mbi kompromise,si ndikon kompromisi në jetët e tyre.

Interpretimi i brilant i aktorëve Romir Zalla, Gentian Zenelaj, Mehmet Xhelili, Ervin Bejleri, Bes Bitraku, Rozana Radi, Annais Lika nën regjinë e Inis Gjoni, Përkthyes Artur Lena, Skenografia Stivi Rrapo & Inis Gjoni, As/regjisor Alba Shtëmbari & Elios Ibro, Stiliste Julinda Arallambi, Formulues muzike: Ronaldo Harapi, Marrëdhëniet me mediat: Eraldo Rexho, Koordinatore: Evis Pano, Fofograf: Elvi Kote

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).