Art & Kulturë

Ecje bjeshkatare në Koshutan

Shoqata Bjeshkatare Alpiniste “SHKËMBI’’ informon të gjithë të interesuarit për marrje pjesë në organizimin Ecje rekreative në bjeshken e Koshutanit me pikenisje nga fshati Koshutan, ditën e Diel (10.09.2017)
Nisja nga Prishtina për në Koshutan (Rugovë) ( Para Bibliotekës Kombëtare) në ora 07:00 . Kthimi nga Koshutani në Prishtinë në ora 17:00.

Transporti : Prishtinë-Koshutan-Prishtinë (bus) 10 euro.
Tipi i aktivitetit – aksionit ecje me veshteresi te lehtë (bjeshkatari, qëndrimi ne natyre, shëtitje, argëtim etj)
Pajisja e nevojshme: këpucë malore, rroba te lehta, xhakete kunder eres.
Udheheqesi i rruges: Smajl Kuqi
Vërejtje: Ushqimi dhje pijet jane individuale.
Konfirmimi për pjesëmarrje bëhet deri ditën e Shtunë 09.09.2017 në ora 14:00
Konfirmimi tel: 045-111-301 (viber)

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).