Art & Kulturë

Ecje dhe kacavjerrje ne Boville

9:00 Nisja tek Sheshi Avni Rustemi. 9:45 Mberritja tek Rezervuari i Bovilles, ku ndalesa e pare do behet tek diga ku do keni mundesi te shihni dhe vizitoni kanionin e Bovilles nga afer. Me tej me furgon do shkojme deri mbas diges, mbi fshatin qe ka pamje nga rezervuari. Aty do fillojme ecjen (rreth 1 […]

Ecje bjeshkatare në Koshutan

Shoqata Bjeshkatare Alpiniste “SHKËMBI’’ informon të gjithë të interesuarit për marrje pjesë në organizimin Ecje rekreative në bjeshken e Koshutanit me pikenisje nga fshati Koshutan, ditën e Diel (10.09.2017) Nisja nga Prishtina për në Koshutan (Rugovë) ( Para Bibliotekës Kombëtare) në ora 07:00 . Kthimi nga Koshutani në Prishtinë në ora 17:00. Transporti : Prishtinë-Koshutan-Prishtinë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).