Art & Kulturë

E mërkuara e filmit

Këtë të mërkurë do të shfaqet fillmin “Cléo from 5 to 7” i regjisorit Agnes Varda. Filmi do të fillojë në orën 20:30 dhe do të shfaqet te tarraca e lokalit.

Do të shërbehet verë shtepie, lëngje frutash dhe caj bio i ftohtë.

Mos harroni, te Libraria Tirana Times.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).