Art & Kulturë

E mbani shalqirin në frigorifer? Ja pse bëni gabim

Të gjithë preferojmë që ta konsumojmë sa më të ftohtë shalqirin, por nëse e fusni në frigorifer po bën një gabim shumë të madh. Kësht thotë ministria Amerikane e Bujqësisë. Shalqiri duhet mbajtur në temperaturë dhome, në mënyrë që të ruajë të gjithë përbërësit ushqyes me të cilët është i pasur.

Kur është i ftohtë, shalqiri humb shumicën e vitaminave dhe të materieve ushqyese

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).