Art & Kulturë

K-Pop sot në mbrëmje, ja çfarë muzike do ketë

Një party siç i ka hije stinës së verës. K-pop Saturday Night – K-Pop Party këtë të Shtunë për të gjithë adhuruesit e muzikës Koreane dhe ata qe kërkojnë diçka ndryshe nga jeta e natës. ëOë super, me zor po presim të shkojmë…

Ne #bunker1944 Ora 19:00

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).