Art & Kulturë

E marta vjen me muzikë latine

Tek Bla Bla, mbrëmja e së martës i dedikohet të gjithë të apasionuarve pas muzikës latine.

Java niset me energji të reja, ku do ju presin disa nga animatorët më të njohur të kërcimeve latine, që do të bashkohen me ju për një natë të gjatë plot emocion dhe muzikë.

Më 1 maj, prej orës 21:00, tek Bla Bla!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).