Art & Kulturë

“Duke pritur ditën ‘D’”

Me botues “Jalifat Publishing”, Esad Dujaka ka publikuar librin më të ri “Duke pritur ditën “D”, libër i cili i dedikohet të gjithë atyre që kanë dhënë jetën për lirinë e Kosovës.

“Metamorfoza e njeriut tonë”, është hyrja e këtij libri, i cili pason me Dita ime e Pavarësisë”, ku Dujaka tregon emocionet që i ka sjell kjo ditë e veçantë.

“Plagët shqiptare në të dy anët e Drinit”, “Mesjeta politike shqiptare”, “Lufta e paqja”, “Kush i ka gërshërët”, “A është veriu Kosovë”, “Të vjedhim, nëse diçka mbetet”, “Ata janë fajtorë, unë jo”, janë vetëm disa nga titujt e rrëfimeve të Dujakës, që sjell nëpërmjet këtij libri, që ndahet në pesë kapituj.

Esad Dujaka është veteran i gazetarisë, dhe përpos punës së tij si gazetar ai është prezantuar edhe me disa libra, dhe libri “Duke pritur ditën D”, është libri i tij i katërt.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).