Art & Kulturë

Pjesëmarrje e gjerë në inaugurimin e ekspozitës “Prova” e Adrian Pacit

Ekspozita “Prova” e Adrian Pacit në Tiranë ka pasur pjesëmarrje të gjerë dhe shumë interes në hapjen e saj.

Ambasada e Italisë në Tiranë e cila e ka mbështetur këtë ekspozitë thekson se, “artisti është profesor pikture pranë Akademisë së Arteve të Bukura (NABA) në Milano dhe shquhet për aftësinë e tij për të rrëfyer histori dhe eksperienca edhe personale nëpërmjet krijimit të imazheve, videove, skulpturave dhe instalacioneve artistike.

Mes shumë artistësh dhe politikanësh, të pranishëm në sallë ishin edhe kryeministri shqiptar Edi Rama dhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti. Ekspozita do të jetë e hapur deri më 1 dhjetor 2019.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).