Art & Kulturë

Ditët e kalendarit 2019

Duke nisur nga e mërkura, dt. 26 dhjetor 2018 deri ditën e shtunë, pranë ambjenteve të Qendrës NUR do të jetë stenda e posaçme e promovimit të KALENDARIT 2019.

Nise çdo ditë me një frymëzim të ri!

Eja edhe ti merr kalendarin tend, I cili do të jetë 10% më pak.

Ofertë promocionale vetëm për keto ditë, Merr KALENDARIN 2019 për vetëm 180 lekë.

MOS E HUMBISNI.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).