Art & Kulturë

Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit

Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit – 29 Prill, Parku Rinia & Sheshi “Shën Tereza”.

Maratonë Vallëzimi në Park -15 orë vallëzim, ku çdokush mund të ndihet artist. Të gjitha zhanret e muzikës, nga popullore, klasike dhe ritmet më moderne, ftojnë qytetarët e Tiranës të bëhen pjesë e këtij aktiviteti.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).