Art & Kulturë

Dita e Pyllrojtësit

27 Janar – Dita e Pyllrojtësit & 95 Vjet Shërbim Pyjor Shqiptar

Fushatën e mbjelljeve këtë të shtunë e zhvendosim në Hekal, në kuadër të 95 vjetorit të Shërbimit Pyjor Shqiptar.

Qëndisim me qindra fidanë në zonën e djegur nga zjarri në verë. Së bashku me nxënës të shkollave, shoqata ekologjike, banorë të Nj. Adm. Petrelë, pyllrojtësit si dhe admirues e mbrojtës të natyrës, në këtë ditë të shënuar për mjedisin dhe mirëmbajtjen e pyjeve. Shumë do vijnë me biçikleta (nisja Tiranë ora 08:00)

Bëhu dhe ti pjesë e revolucionit të gjelbër!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).