Art & Kulturë

“Dielli dhe Hëna Nëna” – Koncert festiv kushtuar figurës së mësuesit dhe nënës!

“Dielli dhe Hëna Nëna” – Koncert festiv nga fëmijët e QKKF kushtuar figurës së mësuesit dhe nënës!

Këngë e kërcime nga fëmijët e talentuar të Qendrës Kombëtare të Kulturës e artistët e vegjël të grupeve Shake Dance Studio, Art Revolution Dance, Jolie Danse e Yjet e së Ardhmes.

Festojmë sëbashku, nga ora 11:00 te Amfiteatri i Tiranës – Parku i Madh i Liqenit!
Ju presim!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).