Art & Kulturë

Dua Lipa dy herë fituese në Global Awards

Në këtë 8 mars, nuk e nisim ditën pa Dua Lipën.

Ajo ka fituar mbrëmë në ndarjen e çmimeve Global Awards.

Dua ka marrë çmimin Këngëtarja më e mirë femër dhe çmimin për Këngëtaren më të mirë britanike.

Ajo ka falenderuar të gjithë për këtë sukses të radhës, derisa ka postuar fotografi nga mbrëmja në Londër.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).