Art & Kulturë

COD çel ekspozitën “Leviathan” nga Ergys Krisiko

24 Mars – 15 Prill, Holli Protokollar, COD

Center for Openness And Dialogue çel nesër, më 24 Mars, ekspozitën “Leviathan” nga artisti Ergys Krisiko e kuruar nga Ajola Xoxa.

Ekspozita do të hapet për vizitorët më datë 25 Mars dhe do të qëndrojë e hapur deri më 15 prill.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).