Art & Kulturë

The Nightflix shfaq “This Rain Will Never Stop” në Destil Creative Hub

23 Mars, 19:00, Destil Creative Hub

Më datë 24 mars, The Nightflix shfaq dokumentarin “This Rain Will Never Stop” nga regjisorja Alina Gorlova në ambientet e Destil Creative Hub. Filmi shpalos jetën e familjes Suleyman pasi i largohen luftës në Siri. Ata shpërndahen në Ukrainë, Irak, Gjermani dhe një familjar mbetet pas në Siri.

Duke marrë parasysh tematikën e dokumentarit, të gjitha të ardhurat e fituara nga pijet e konsumuara gjatë shfaqjes do të dhurohen në ndihmesë të viktimave të luftës në Ukrainë. Organizatën bamirëse do ta zgjedhë vetë regjisorja.

Hyrja është e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).