Art & Kulturë

ME NE JO PËR NE

Ndeshje basketbolli, në kuadër të 21 Marsit, Ditës Botërore të Sindromës Down! 😍

A je gati të bashkohesh 𝗠𝗲 𝗡𝗲?

Bli biletën tënde dhe ndaj emocionet e një ndeshje basktebolli. Dhurata më e mirë në ditën tonë është të jesh tifozeria jonë ❤️

21 Marsi është zgjedhur si Dita Botërore e Sindromës Down duke qenë dita e 21 e muajit të tretë, e cila nënkupton veçantinë e trefishimit (trizomisë) të kromozomit 21 që shkakton Sindromën Down.
Aktiviteti do të ndodhë më 21 Mars, tek Parku Olimpik në orën 18:00-20:00 bashkë me të rinj nga Raiffeisen Bank dhe Mulliri Vjetër.

Kjo ndeshje do të organizohet për të rritur ndërgjegjësimin mbi Sindromën Down dhe bileta kushton vetëm 700 Lekë. Fondet e ngritura gjatë ndeshjes do të mundësojnë orë terapie falas për fëmijët me Sindromën Down në Shqipëri.

Do mbështesim më shumë fëmijë me Sindromën Down gjatë vitit 2023, bashkë!

Rezervo biletën tënde tani duke plotësuar linkun në bio! 🔗

Ky event organizohet me mbështetjen e partnerëve:

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).