Art & Kulturë

Pa trafik, pa ndotje. Në Tiranë mbërrijnë skuterat ‘E-twow vehicle’

Vjen zgjidhja perfekte për të gjithë ata që janë lodhur me trafikun e përditshëm nëpër rrugët e Tiranës, apo për ata që janë lodhur duke përdorur autobuzin si mjet transporti dhe që nuk arrijnë teë ndalojnë fiks në vendodhjen që ata duan. Kurseni kohë dhe para me përdorimin e ‘E-twow vehicle’.

Kush tha që smund ta përdorim dhe thjesht per qejf?

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).