Art & Kulturë

Ç’do ndodhë tek Amfiteatri për 1 Qershor

1 Qershori në Shqipëri dhe mbarë botën u kushtohet fëmijëve me aktivitete të larmishme, ndaj Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë organizon festime përgjatë gjithë ditës në Amfiteatrin e Tiranës me koncert nga fëmijët e Qendrës Kombëtare të Kulturës.

Festimeve iu bashkohet dhe Efi Gjika, vogëlushja e talentuar pjesëmarrëse në Junior Eurovision 2018 do të sjell premierë versionin e saj të këngës “Happy Birthday”
Mos harroni të shtunën, ndiqni në premierën e madhe të “Happy Birthday” në Amfiteatrin e Liqenit, me 1 Qershor!

 

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).