Art & Kulturë

Çesk Zadeja tek Teatri i Operas dhe Baletit

OPERA HISTORI Në gjurmët e mjeshtrit Çesk Zadeja. 6 qeshor,ora 19:00 në sallën e Universitetit të Arteve. Fragment i shkëputur nga “Koncert për Piano” kompozuar nga Çesk Zadeja. Biletat shiten në hollin kryesor të Universitetit të Arteve nga ora 9:00 -13:00 dhe 16:00 – 19:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).