Art & Kulturë

Wiki Academy Albania – Tirana

Wiki Academy, pas Shkodres vjen ne Tirane. Duke kerkuar ambasadoret digjital te Shqiperise, do jemi ne nje aktivitet ne ambientet e Protik Innovation Center per promovuar sfiden e radhes e cila do te permbyllet me nje cmim final. Mos mungoni, prenotoni bileten tuaj. [codepeople-post-map]

Telefoni i vogël Android që kushton 54 dollarë

Ndërkohë që tendenca e përgjithshme duket të jetë drejt telefonave me ekrane të mëdha, kjo gjë nuk i ka penguar disa prodhues që të zgjedhin një model më të vogël të telefonit që bazohet në Android dhe kushton më lirë, përkundër specifikave të mira. Jelly, për shembull, ka ndërtuar një telefon ultra të vogël me […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).