Art & Kulturë

‘Burri i gruas sime’ vjen në Teatrin Oda

Shoqata Teatrale Shqiptare në Kroaci “Mërgimtari” sjell në Teatrin Oda në Prishtinë komedinë “Burri i gruas sime”.
Kjo shfaqje me autor Miro Gavran e regji të Leonard Hamitaj, sjellë në kastën e aktorëve Amr Kadriu dhe Leonard Hamitaj.
Shfaqja vjen premierë në Prishtinë më 3 gusht me fillim nga ora 19:00 në Teatrin Oda.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).