Art & Kulturë

Bostan Fest’ më 28 gusht në…

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton në Bostan Fest’

Aktiviteti do të zhvillohet në Divjakë, në datën 28 Gusht.

– 9:00 Hapja e eventit “Bostan’Fest Divjakë”
– Shpallja e Konkursit “Bostani më i mirë”
– Gara “Bostanngrënësi rrufe”
– Aktivitete të ndryshme për gjithë të pranishmit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).