Art & Kulturë

Nymfat e Liqeneve në Belsh

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton në Nymfat e Liqenit.

Aktiviteti zhvillohet në Belsh, në datën 14-15 Shtator. Do të festohet me muzikë, shfaqje në plazh, lojëra, turneun gastronomik mbi produktet dhe nënproduktet e zonës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).