Art & Kulturë

Bisedë: Prodhimi i muzikës dhe videove në Shqipëri fill pas rënies së regjimit

9 dhjetor, 18:30, Bulevard Art and Media Institute

Tie-In, organizuar nga Bulevard Art and Media Institute, mban nesër (9 dhjetor) takimin e dytë mbi muzikën dhe videot muzikore prodhuar në Shqipëri pas rënies së regjimit.

Takimi i dytë bën bashkë Petri Bozon, Mikaela Mingën, të cilët do të disektojnë temën e bisedës dhe Redon Makashin, i cili do të performojë live për publikun.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).