Art & Kulturë

Biketour ne Kanionet e Brarit

Eksplorojme Kanionet e Brarit me Biciklete dhe Freskohemi ne Vaskat me uje te kristalte qe ndodhen vetem 14 km Larg Qytetit te Tiranses .

📌Nisja : 09:00 Tek Pazari i Ri
Pedalimi zgjat 1 ore e 10 Minuta
Kthimi :16:00 Ne Tirane .

Perfshihet : 1 Paketa Ushqimore
: 2 Guida
: Dhe supriza te Tjera …
Vetem 📌500Leke / personi

Rezervo Tani dm
Merr bicikleten dhe eja pedalojme dhe lahemi ne Pishinat Natyrale te Kanionit te Brarit qe ndodhet sa kalon Tufinen .

355 685675269

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).