Art & Kulturë

Bike Love 2019

Critical Mass Tirana vjen kete muaj me Bike Love Ride!
Bashkohu me ne të premten e fundit të çdo muaji për Critical Mass Tirana! Tema jonë për muajin shkurt është BIKE LOVE 2019. Lidhja mes biçikletës dhe ciklistitit është një histori dashurie. Merrni miqte ose te dashurin/dashuren tuaj, vishuni me te kuqe dhe behuni pjese e ketij pedalimi.
Mbledhja fillon ditën e premte, data 22 shkurt në orën 18:00. Bicikletat dalin në rrugë në orën 19:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).