Art & Kulturë

DokuLab Day në Destil Creative Hub: 11 filma me metrazh të shkurtër në 94 minuta

6 Prill, 19:00, Destil Creative Hub

Më datë 6 prill, në Destil Creative Hub do të shfaqen 11 filma me metrazh të shkurtër nga tre programe të ndryshme të DokuLab, një departament i Dokufest.

Më poshtë, gjeni titujt e filmave dhe programeve që u përkasin:

The Art of the Personal

 • Shtojzovalle
 • Pa përkufizim
 • Laetitia
 • I am not just a

Perceptions of Identity

 • In Rainbows
 • Man
 • Without Brother

Simple Stories from a Complex Region

 • Smoke
 • Flutter
 • Naser
 • The Spring in Summer

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).