Art & Kulturë

VRAPO PER Objektivat Globale

Bashkë me Telekom Albania dhe Bashkia Tirane, vrapojmë për Objektivat Globale. Një aktivitet unik në mbështetje të një të ardhme më të mirë që premtojnë Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm. Në orët e mbrëmjes do të vrapojmë duke ndriçuar rrugët nga do kalojmë.
Eja me ne!
Bëhu dritë dhe ndriço të ardhmen tënde.

Aktiviteti fillon para Telekom Community Store dhe pasi të vrapojmë së bashku rreth 2 km, do të kthehemi përsëri aty ku filluam, për të festuar me muzikë përfundimin e vrapit.

MOS HARRONI:
– Të vishni atlete vrapi
– Xhup të hollë kundra erës
– Energjitë për të ndriçuar qytetin përgjatë vrapit tuaj 🙂

Itinerari:
Telekom Community Store – Garda e Shqipërisë – Pylli i liqenit deri tek vëllezërit Frashëri – Sheshi Nënë Tereza – Bulevardi Dëshmorët e 4 Shkurtit – Rruga Ismail Qemali – Telekom Community Store.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).