Art & Kulturë

“A flasim për burrat” ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental

26-27 Nëntor, Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli

Komedia “A flasim për burrat” do të ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental pas premierës në Korçë dhe një turneu në Elbasan, Vlorë e Durrës. Shfaqjet do të mbahen në 26 dhe 27 nëntor, në orën 19:00.

Komedia me regji të Andeta Radit ka në role kryesore Rozana Radin, Blerta Belliun dhe Lola Metën të cilat luajnë tre shoqe të ngushta që eksplorojnë marrëdhënien me njëra-tjetrën dhe patjetër, me burrat.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).