Art & Kulturë

“A do bëhet ky vend”: Stand Up nga Leonard Bombaj dhe familja

4 Shkurt, Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Nga data 4 shkurt, në skenën e Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli” do të ngjitet Leonard Bombaj bashkë me familjen e tij për të performuar shfaqen e tyre stand-up të titulluar “A do bëhet ky vend.”

Produksioni është realizim i Sirea Film, në bashkëpunim me Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” dhe Bashkinë Tiranë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).