Art & Kulturë

Shtëpia Studio Kadare hap dyert për ditëlindjen e autorit

25-28 Janar, 10:00 – 18:00, Shtëpia Studio Kadare

Më datë 28 janar autori Ismail Kadare feston ditëlindjen. Me këtë rast Shtëpia Studio Kadare do të hapë dyert për publikun, falas nga data 25 deri më datë 28 janar.

Oraret për vizitorët janë 10:00 deri më 18:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).