Art & Kulturë

Më 3-13 Tetor 2018, Teatri Metropol organizon edicionin e dytë të #MetroFest

Në datat 3-13 Tetor 2018, Teatri Metropol organizon edicionin e dytë të #MetroFest festivali i teatrit me fokus në veprën shqiptare të arkivit.

Veprat që do të vihen në skenë:
• ‘Kryet e hudhrës ‘– komedi e shkruar nga Kristë Berisha, regjia nga Sonila Kapidani
• ‘Rrajët lëvizin’ – dramë e shkruar nga Ernest Koliqi, regjia nga Rozi Kostani
• ‘Makaronat e shejtanit’ – komedi e shkruar nga Lazer Lumezi, regjia nga Rexhina Mollaymeri
• ‘Mbesa e krahinarit’ – komedi e shkruar nga Kristo Floqi, regjia nga Aldi Hysotoçi

Drama Shqipe si formë e të qenit sëbashku.

Ju mirëpresim!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).