Art & Kulturë

KALENDARI ARTISTIK

Kalendari Artistik- JANAR 2023 sjell ndërmend gjurmët e kompozitorëve të mirënjohur botëror të muzikës klasike:

👉 me 4 premiera në koncerte simfonike,
👉 5 solistë në violinë, piano, flaut e violonçel dhe
👉 me kryeveprat klasike të Mozart-it Tchaikovsky-t, Prokofiev-it, Shostakovich-it, etj..

Ju mirëpresim në TEATRIN E PËRJETIMEVE!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).