Art & Kulturë

ALBAN SKËNDERAJ

VerifiedTe dashur miq, mbasi e kemi shtyre 2 vite rresht per shkak te pandemise me ne fund kemi caktuar nje mbremje se bashku ne ambientet e @greencoastresort Palase. Me sakte ne @whisky_greencoast!Kete here hyrja do te jete falas! 🙌🏼Shihemi me date 4 gusht nga ora 20:00 ne Green Coast – Palase per nje super mbremje!7 h

Gusht java 1

Një film për këdo në #OpenAirTirana 👩‍❤️‍💋‍👨✨Një ditë eja me crush-in, 🍻 një ditë me miqtë, 👨‍👩‍👦‍👦 një ditë me familjen dhe 😁 ndonjë ditë edhe po su bë njeri hajde edhe vetëm……📽️🎉 sepse në #OpenAirTirana çdo ditë ju sjellim një tjetër atmosferë, çdo ditë ju sjellim emocione të reja! 📽️🌿Javën e parë të Gushtit e fillojmë kështu:👉🏻E […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).