Art & Kulturë

Gusht java 1

Një film për këdo në #OpenAirTirana

👩‍❤️‍💋‍👨✨Një ditë eja me crush-in, 🍻 një ditë me miqtë, 👨‍👩‍👦‍👦 një ditë me familjen dhe 😁 ndonjë ditë edhe po su bë njeri hajde edhe vetëm…
…📽️🎉 sepse në #OpenAirTirana çdo ditë ju sjellim një tjetër atmosferë, çdo ditë ju sjellim emocione të reja!

📽️🌿Javën e parë të Gushtit e fillojmë kështu:
👉🏻E hënë 1 Gusht – What Women Want
👉🏻E martë 2 Gusht – Knives Out
👉🏻E mërkurë 3 Gusht – Kung Fu Panda
👉🏻E enjte 4 Gusht – 50 First Dates
👉🏻E premte 5 Gusht – Big Fat Greek Wedding
👉🏻E Shtunë 6 Gusht – 22 Jump Street
👉🏻E dielë 7 Gusht – The Incredibles (Shqip)

👾#openairtirana hapet në orën 19:00
🎞 Filmi fillon në 21:00

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).