Art & Kulturë

ECHOING BEATS

Join us at the beautiful balcony of Qafe Thore, Boge peak at 1700m above sea level. Finest melodies by our artists @jaybasha @ango_art_work @edessamalci @lerr.music. Deep beats by sunsets to progressive melodies at night-rise fireplace. Open and free to all. See you at the dancegrass!

MIKE STEVA

THIS FRIDAY‼️ Hailing from Melbourne, Australia, @djmikesteva is an International House Music DJ & Producer who produces and works with Artists and Record Labels such as Dixon & Ame (Innervisions), Osunlade (Yoruba Records), Louie Vega (Masters at Work) and Simon Dunmore (Defected, Glitterbox) to name a few. Steva’s talents as an artist were noticed by Osunlade in […]

PRELOUVRE

Sheshi “ Skënderbej “ ora 20:00#prelouvre #artperformance

GREEN FILM FESTIVAL

Green film festival in Elbasan 🍃 The next destination for our mobile cinema is the city of Elbasan. For three nights in a row, at 20:00 you can find us in front of the Elbasan Arena stadium screening three movies on the topic of nature protection: 23.08.2022 – ” Untamed Albania” with @ppnea24.08.2022 – “The undamaged”25.08.2022 […]

Fundjavat me One Telecommunications dhe ALBtelecom

Nëse mendoni se verës po i vjen fundi, të jeni të sigurt që nuk është kështu.  Eventet që po zhvillohen dhe temperaturat e larta në vazhdim, tregojnë të kundërtën. Muaji gusht do të jetë i mbushur plot me arsye që të planifikoni edhe disa fundjava të tjera në jug të Shqipërisë, por jo vetëm, dhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).