Art & Kulturë

“Të kërcejmë kundër gjuhës së urretjes” më 30 Qershor tek Rruga e Dibrës

New Vision dhe rrjeti i “Hate Fighters” ju ftojnë në organizimin e aktivitetit të kërcimit hip-hop (flash-mob) me temë: “Të kërcejmë kundër gjuhës së urretjes” . Qëllimi kryesor i rrjetit të Hate fighters është luftimi kundër urrejtjes online dhe offline ,duke përdorur metoda kreative me përfshirjen e sa më shumë të rinjve ,duke u mbledhur […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).