Art & Kulturë

“ZGJIM NË ËNDËRR”

“ZGJIM NË ËNDËRR”
𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗘𝗥𝗘 𝗔𝗕𝗦𝗢𝗟𝗨𝗧𝗘 | 6-7-8 TETOR ora 18:00
Oborri i Memorialit te Skenderbeut

𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳 : Milad Jarmooz
𝘳𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳 : Xhilberto Gega
𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦:
Xhilberto Gega, Rosela Isufi, Kristjana Boçe, Nikoll Prendi, Nesinda Hasanllari
asistentë: Shandi Ismailaj, Klodian Çelmeta

“ ᴅɪᴀʟᴏɢᴊᴇᴛ ᴇ ᴛʜᴀᴛᴀ ᴛᴇ ʟᴏᴅʜɪɴ ɴᴇ ᴇɴᴅᴇʀʀ. ᴛᴇ ꜱᴋᴀʟɪꜱɪɴ, ᴛᴇ ᴠʀᴀꜱɪɴ… ᴀɴᴅᴀᴊ ᴍᴇ ɴxᴏʀʀᴇ ɴɢᴀ ᴛᴏᴋᴀ, ᴍᴇ ᴅʜᴇ ꜰʀʏᴍᴇ ᴇ ᴍᴇ ꜱᴏʟʟᴇ ᴘᴇʀꜱᴇʀɪ ɴᴇ ᴊᴇᴛᴇ. “

𝐍𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐢 𝐦𝐫𝐞𝐤𝐮𝐥𝐥𝐮𝐞𝐬𝐡𝐞𝐦, 𝐣𝐮 𝐦𝐢𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐭 !

𝘣𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢 : 300 lekë
𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢𝘵 𝘱𝘳𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘵𝘦𝘯 𝘦 𝘴𝘩𝘧𝘢𝘲𝘫𝘦𝘴 .

❗️𝗩𝗘𝗡𝗗𝗘𝗧 𝗝𝗔𝗡𝗘 𝗧𝗘 𝗟𝗜𝗠𝗜𝗧𝗨𝗔𝗥𝗔❗️

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).