Art & Kulturë

ZËRA PAS SKENE në Teatrin Kombëtar -Tiranë

“ZËRA PAS SKENE” Teatri Kombëtar- Tiranë 31.10.2017 – E Martë

Për të ndjekur lojën e aktorëve në shfaqjen “ZËRA PAS SKENE” në regjinë e ILIR BOKSHIT,

Mos mungoni ditën e Martë (31.10.2017) në ora 19:00
në Teatrin Kombëtar -Tiranë

Luajne:
MYRVETE KURTISHI
EDMOND HAFIZADEMI
BUJAR AHMETI
VLERA PYLLA
VALON PALLASKA
YLLKA LOTA
YLBER MEHMETI
ALTINA KUSARI
BESFORT BERBERI

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).