Art & Kulturë

Zbulohen 18-të mumie në…

Arkeologët kanë zbuluar një varrezë të lashtë në Egjipt e cila quhet Necropolis dhe mendohet të jetë rreth 2 mijë e 300 vjet e vjetër, kurse 18-të mumie janë gjetur të varrosura brenda saj.

Gërmimet janë në fazën fillestare kur pritet që edhe më shumë mumie të gjenden në të njëjtin lokacion.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).