Art & Kulturë

Where is Action Bronson?

Arian Asllani i njohur ndryshe si Action Bronson eshte nje rapper dhe kuzhinier amerikan me origjine shqiptare. Ne videot e tij shihet shpesh ekspozimi i flamurit shqiptar. Ne po mundohemi ti tregojme mirenjohjen tone duke u munduar ta prezantojme si personazh me Shqiperine.

Ne 12 Shtator ai do te publikoje librin e tij te pare te gatimit'”Fuck that’s delicious!” me recetat e tij personale. Ne po ate dite kemi vendosur te organizojme nje Barbecue Party me recetat e tij dhe me muzike hip hop.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).