Art & Kulturë

Vrapo për bebe të shëndetshme

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon më 29 Mars 2020, ora 09.00, vrapimin për foshnjet e shëndetshme, përgjatë 9 km të Pedonales së Liqenit Artificial në Tiranë.
Kjo veprimtari promovohet nga Universiteti Katolik ZKM me qëllim ndërgjegjësimin për parandalimin e defekteve në lindje.

Kjo është një iniciativë e Departamenti për Vlerësimin Kimik –Toksikologjik dhe Farmakologjik të Barnave, UKZKM në bashkëpunim me “World Birth Defects Day”.

Regjistrimi do të bëhet në orën 09.00, ndërsa vrapimi do të fillojë në orën 09.30.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).