Art & Kulturë

Vox Baroque – Edicioni Special më 22, 23, 24 Gusht 2017 ora 20:00

Festivali Vox Baroque vjen me edicionin e tij special veror, duke percjelle shijen e mire te muzikes baroke e per te nderthurur keto me tinguj shqiptar. Kete here do te jemi te perqafuar nga deti Jon dhe muret e vjeter te Kalase se Himares. Ky edicion special qe synon te diversifikoje oferten turistike ne Rivieren shqiptare synon gjithashtu te terheqe vemendjen dhe te promovoje ato vlera te trashegimise kulturore e historike te vendit te cilat paraqesin potencial per zhvillimin e metejshem te turizmit.

Vikena Kamenica Christoph Urbanetz dhe Jusuf Beshiri jane angazhuar per t’ju sjelle muzike te mire mbremjeve pas diteve me diell te forte. Perendimet shijohen me mire ne tingujt e vecante te viola da gambas, klavicembalit dhe tingullit te ngrohte te mezzosopranos.

Ky edicion special mbeshtetet nga Bashkia Himarë, Austrian Airlines Austrian Development Agency @AustrianEmbassy Albania, Rogner Hotel.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).