Art & Kulturë

KËSULAT, film me jetën e dy familjeve, një shqiptare dhe një serbe

KËSULAT është një film i cili pasqyron jetën e dy familjeve, një shqiptare dhe një serbe shokë dhe fqinjë, të cilat i ndau lufta në Kosovë në vitin 1999. Ngjarja zhvillohet në një fshat të vogël në Kosovë gjatë kulmit të luftës së 1999 me Serbinë. Mjeku shqiptar lokal akuzohet se është tradhtar ndërsa vazhdon të jetë mik dhe ta trajtojë familjen e vetme serbe në fshat.

Filmin e gjeni tek Cineplexx Albania

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).