Art & Kulturë

Video/ “Tavolina e mërzisë”! Kënga e re e Elvana Gjatës

Pas një shkëputje, le të themi, nga jeta e saj muzikore pas ngjarjes së rëndë në ish-Bllok, Elvana Gjata është rikthyer përsëri. Ajo ka publikuar dje në darkë këngën e saj mëtë re të titulluar “Tavolina e Mërzisë.

Kënga është me tekst të Aida Barakut dhe me muzikë të Armend Rexhepagiqit.

Shihni vidoen më poshtë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).