Art & Kulturë

Vdekja e aktorit, Marjeta Ljarja: Nuk jam pishman për këtë ceremoni

Regjisori dhe aktori i madh Rikard Ljarja u përcoll sot për në banesën e fundit në qytetin e tij të lindjes, Shkodër.

Bashkëshortja e tij, aktorja e njohur Marjeta Ljarja, teksa mbante në duar fotografinë e aktorit, ka falenderuar të gjithë të pranishmit dhe ata që kanë dërguar mesazhe ngushëllimi.

“Nuk kam pishman që është një përcjellje kaq e thjeshtë, por është shumë shpirtërore. Mesazhet janë pafund që kanë dalluar pjesën njerëzore, pjesën e mirë të Rikardit, jo thjesht pjesën e ekranit. Ju falënderoj me shpirt që e thyet këtë vështirësi dhe jeni këtu me ne sot. Është shumë më e bukur, kaq thjeshtë, më njerëzore. Faleminderit të gjithëve”, tha aktorja.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).